Winkelmand : 0 items

Casera hangmatten, zowel in hangmat als hangstoel

In maar liefst 4 varianten biedt deze hangmat voor ieder wat wils tot maar liefst 210 cm breed! Genieten komt nu wel heel dicht bij in deze van warme bruintinten met wit gecombineerde hangmat!

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Hangmat Casera

De hangmat Casera is dé hangmat voor elk koppel. Door zijn afmeting van 240*160 cm geschikt om met twee personen tegelijk van te genieten. De hangmat Casera heeft een dubbel gezoomde rand waardoor hij extra sterke is. Doordat hij gemaakt is van volledig organisch materiaal is het ook nog eens een verantwoorde aankoop!

Hangmat Duo 240*160 cm Met extra sterke, dubbel gezoomde rand Organisch materiaa

Voor € 99.90

 
Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Hangmat Casera

Met de hele familie in de hangmat Casera, dat kan! Door zijn afmeting van 260*180 cm biedt hij ruimte aan het hele gezin. De hangmat Casera heeft een dubbel gezoomde rand waardoor hij extra sterke is. Doordat hij gemaakt is van volledig organisch materiaal is het ook nog eens een verantwoorde aankoop!

Familiehangmat 260*180cm Met extra sterke, dubbel gezoomde rand Organisch materiaa

Voor € 114.90

 
Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Hangmat Casera

De hangstoel is speciaal ontworpen om echt ontspannen te kunnen zitten. Deze hangstoel Casera heeft een afmeting van 110*160 cm. Hierdoor biedt hij ruimte aan twee personen. De hangstoel Casrea heeft een dubbel gezoomde rand waardoor hij extra sterke is. Doordat hij gemaakt is van volledig organisch materiaal is het ook nog eens een verantwoorde aankoop!

Hangstoel Duo 110*160cm Met extra sterke, dubbel gezoomde rand Organisch materiaa

Voor € 109.90

 
Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Hangmat Casera

Houd jij van Loungen? Dan is dit voor jou de ultieme beleving! Deze Lounger Casera is speciaal ontworpen om echt ontspannen te kunnen zitten. Deze Lounger Casera heeft een afmeting van 130*210 cm. Hierdoor biedt hij ruimte aan meerdere personen. De hangstoel Casrea heeft een dubbel gezoomde rand waardoor hij extra sterke is. Doordat hij gemaakt is van volledig organisch materiaal is het ook nog eens een verantwoorde aankoop!

Met extra sterke, dubbel gezoomde rand Organisch materiaa

Voor € 139.90