Winkelmand : 0 items

Botánica hangmatten, zowel in hangmat als hangstoel

Deze zeer fraaie hangmat combineert het prachtige frisse groen met het vrolijke roze. Daarnaast is deze hangmat verkrijgbaar in alle mogelijke varianten!

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Hangmat Botanica

De hangmat Botánica is dé hangmat voor elk koppel. Door zijn afmeting van 240*160 cm geschikt om met twee personen tegelijk van te genieten. De hangmat Botánica heeft een dubbel gezoomde rand waardoor hij extra sterke is. Doordat hij gemaakt is van volledig organisch materiaal is het ook nog eens een verantwoorde aankoop!

Hangmat Duo 240*160 cm Met extra sterke, dubbel gezoomde rand Organisch materiaa

Voor € 99.90

 
Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Hangmat Botanica

Met de hele familie in de hangmat Botánica, dat kan! Door zijn afmeting van 260*180 cm biedt hij ruimte aan het hele gezin. De hangmat Botánica heeft een dubbel gezoomde rand waardoor hij extra sterke is. Doordat hij gemaakt is van volledig organisch materiaal is het ook nog eens een verantwoorde aankoop!

Familiehangmat 260*180cm Met extra sterke, dubbel gezoomde rand Organisch materiaa

Voor € 114.90

 
Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Hangmat Botanica

De hangstoel is speciaal ontworpen om echt ontspannen te kunnen zitten. Deze hangstoel Botánica; heeft een afmeting van 110*160 cm. Hierdoor biedt hij ruimte aan twee personen. De hangstoel Botánica heeft een dubbel gezoomde rand waardoor hij extra sterke is. Doordat hij gemaakt is van volledig organisch materiaal is het ook nog eens een verantwoorde aankoop!

Hangstoel Duo 110*160cm Met extra sterke, dubbel gezoomde rand Organisch materiaa

Voor € 109.90